Agenda

Aan het eind van het schooljaar ontvangen alle oudste kinderen van het gezin de jaarkalender voor volgend schooljaar. Hier kunt u de activiteiten die we op voorhand hebben kunnen plannen terugvinden en bijvoorbeeld contactmomenten alvast in uw agenda zetten.

Via de app SchoolApp kunt u de kalender van school ook snel via bv. uw mobiele telefoon bekijken. Download de app en voeg school toe.

Klik hier voor de digitale versie van onze jaarkalender.

Over activiteiten die gedurende het schooljaar worden gepland, wordt u tijdig geïnformeerd. 

Gouden weken

Startdatum/tijd:
maandag 20 augustus 2018 08:30
Einddatum/tijd:
vrijdag 14 september 2018 15:30
Beschrijving:
Tijdens de Gouden weken zijn we heel bewust bezig met positieve groepsvorming. Vooral de eerste weken van het schooljaar zijn cruciaal voor het creëren van een fijne sfeer in de groep. Dit doen we door bv de volgende activiteiten: we zorgen voor een warm welkom voor alle kinderen, we voeren groepsgesprekken, we maken samen groepsregels, we doen kennismakingsspelletjes, doen groepsvormende spelletjes en zetten bewust coöperatieve werkvormen in. Het proces van groepsvorming begint na elke vakantie weer opnieuw. Vandaar dat we ook na de kerstvakantie (Zilveren weken) en de meivakantie (Bronzen weken) opnieuw werken aan een positieve groepsvorming.
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl