Home $ De School $ Inschrijven en kennismaken

Inschrijven en kennismaken

Wanneer u uw kind wilt inschrijven voor onderwijs op Kindcentrum De Wegwijzer, dan kunt u dit doen middels het invullen van het inschrijfformulier .
U ontvangt na deze inschrijving een bevestiging dat uw kind is ingeschreven.

… en kennismaken

Uiteraard is het mogelijk om vóór de inschrijving eerst op school te komen kijken. U bent van harte welkom voor een Kennismakingsronde, waarbij u de school krijgt te zien en u al uw eerste vragen kunt stellen! U kunt hiervoor een afspraak maken door te mailen naar dewegwijzer@groeisaampo.nl of te bellen met 0487 – 521756.

Ongeveer drie maanden voor de vierde verjaardag van uw kind ontvangt u via de mail een intakeformulier. Dit vult u in en neemt u mee naar het Begingesprek, waarvoor u een uitnodiging ontvangt van de leerkracht van groep 1-2. Tijdens dit begingesprek ontvangt u van de leerkracht de nodige informatie, kunt u samen het intakeformulier doornemen en spreekt u de wenmomenten af.

Wanneer uw kind ongeveer drie weken naar school gaat, wordt u door de leerkracht uitgenodigd voor een Startgesprek; tijdens dit gesprek kunt u met de leerkracht delen hoe het gaat met uw kind nu het naar school gaat. Tijdens dit gesprek is uw kind natuurlijk ook van harte welkom.

We wensen u en uw kind(eren) een mooie Wegwijzertijd!