Home $ Voor onze ouders

Voor onze ouders

Trots op jullie allemaal!

Wat een vreemde tijd en wat een opgave. Zoeken naar een nieuw dagritme waarbij ineens thuiswerken gecombineerd wordt met thuisonderwijs. Een nieuwe balans zoeken tussen wat haalbaar is, wat kan, wat nodig is. En dat gaat niet vanzelf. Vanzelfsprekendheden vallen weg. Een off day, irritaties, korte lontjes, we zullen er allemaal van tijd tot tijd last van hebben. en dat mag! Soms heb je misschien behoefte aan wat tips, soms aan een stukje ontspanning.

Deze pagina is voor jullie, ouders! Maak er gebruik van wanneer je wilt. Stuur tips voor andere ouders naar dewegwijzer@oeverwal.nl, dan plaatsen we die erbij.

 

Tips voor thuis

Omgaan met de gevolgen van het coronavirus. Het Nederlands Jeugdinstituut heeft een pagina met tips en adviezen voor ouders, kinderen en jongeren. Klik hier om naar de site te gaan.

Ontspanning

Deze hatha yogalessen van Yam Yoga (Yoga Amerongen) vind je misschien wel fijn om te doen. Een balans tussen inspanning en ontspanning. Elke week een nieuwe les.

Klik hier voor les 1
Klik hier voor les 2
Klik hier voor les 3
Klik hier voor een ontspanningsoefening

Deze week geen nieuwe les maar wel een uitdaging. De uitdaging is om de komende 40 dagen elke dag een van deze oefenseries te doen. Je kiest degene die op dit moment het best bij je past. Dus welke energie of welke bewegingen heb je nu nodig? De zonnegroet of de maangroet? Je wordt hiermee uitgedaagd om je eigen kracht en flexibiliteit verder te ontwikkelen. 40 dagen is een periode om je iets eigen te maken, ga jij de uitdaging aan?

Klik hier voor de zonnegroet
Klik hier voor de maangroet

Veel yoga plezier!

En verder…: